© 2021 STRANDPAVILJOEN DE STAAT
© 2021 STRANDPAVILJOEN DE STAAT

Meet the TEAM

Zowel voor als achter de schermen werken bijna 100 man, de zogenaamde Staatsbrigade, ieder jaar weer hard om het onze gasten naar de zin te maken.

Benieuwd wie wij zijn? Ontmoet ons team!

Jeroen Kuiper

Staatshoofd

Maak kennis met Staatshoofd Jeroen.

In 2009 werd De Staat opgericht door Jeroen Kuiper.“De Staat is in mijn ogen soort vrijstaat, waar iedereen welkom is en geniet van het strand, de zonsondergang, natuur en heerlijk eten. En ook belangrijk: met respect voor mens, dier en milieu. Ik ben trots dat we als eerste strandpaviljoen al sinds 2017 het duurzaamheidslabel
Green Key Gold hebben.
Maar het meest trots ben ik wel op ons team, bij ons de Staatsbrigade genoemd. Want zoiets moois neerzetten doe je niet alleen natuurlijk. Voor en achter de schermen werkt een team van ca. 100 man iedere dag weer hard om de boel draaiend te houden. De Staat is niet van mij alleen, maar een beetje van ons allemaal.”

Meer over hoe het allemaal begon en onze bedrijfsfilosofie vind je hier.

Paul Mees

Event manager

Strandpaviljoen De Staat is een unieke locatie voor een bedrijfsfeest, vergadering, bruiloft of andere partijen. Onze event manager Paul Mees staat al een aantal jaar onze gasten bij als het gaat om feesten en andere events. Door zijn jarenlange ervaring weet hij als geen ander wat ervoor nodig is om jou als gast alle zorg volledig te ontnemen. Bij De Staat is alles mogelijk: van besloten intieme verjaardagsfeestjes of een een kleine seminar tot grote spetterende (bedrijfs)feesten. De Staat beschikt over verschillende overdekte ruimtes en uiteraard een uitgebreid terras waarmee wij voor iedere partij aanvraag maatwerk kunnen leveren. Paul geeft je graag persoonlijk advies.

Onlangs is ons events team uitgebreid met Lauren Woodcock. Paul en Lauren staan met de rest van de staf klaar voor een professionele begeleiding van jouw event. Ons doel is om jou en jouw gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Of: Wil je meer informatie kijk dan op onze eventspagina of neem contact op met Paul.

Tamor Roos

Barmanager

Onze bartoppers staan worden aangevoerd door Tamor Roos. Niet alleen is hij verantwoordelijk voor ons assortiment heerlijke biologische frisdranken, ook is hij het brein achter onze heerlijke cocktails.

“Na 10 jaar durf ik te zeggen dat ik ondertussen onderdeel van het meubilair ben bij De Staat. Mijn passie voor de horeca is na jaren zon, zee en zand enorm toegenomen. Zelfs in de winter blijft het strand roepen, dit ook mede door het zand in m’n bed.
De locatie van De Staat spreekt boekdelen, maar niks is fijner dan dat plaatje nog completer maken met een lekker biertje of een mooie cocktail. Dit seizoen ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor de bar. Samen met mijn barteam zorgen wij voor de lekkerste koffietjes, cocktails en biertjes al summer long. 10 jaar vloog voorbij, op naar de volgende!”

Patricia Pegels

HR-manager

Dit jaar kwam Patricia Pegels het team van De Staat versterken, als HR-manager en ‘op de vloer’. Met haar ruim 20 jaar ervaring als horecamanager een enorme aanwinst. Ze is inmiddels dan wel de 50 gepasseerd, ze is en blijft naar eigen zeggen altijd “een strandmeisje”.

“Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en ik keer altijd weer terug naar mijn happy place; het strand. Ik ben heel erg blij dat ik bij De Staat een fijne plek gevonden heb waar ik mijn horecamanagement met mijn HR-expertise kan combineren. Hier heb ik altijd vrolijke gasten om me heen en mag ik elke dag van de zonsondergang en de uitgestrektheid van het strand genieten. Ik heb me een beetje als moeder de gans over het team ontfermd en mijn hond Japie is inmiddels als Staatshond geadopteerd.Het is hard werken op het strand, maar het teamgevoel, de saamhorigheid zorgen ervoor dat je altijd met zin naar je werk gaat. Hier valt alles op zijn plek!”

Keukenbrigade

Keukenbrigade

In onze keuken staat Daan de Jong aan het roer. Iedere dag weer weet hij heerlijke gerechten op tafel te krijgen.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. De nadruk ligt daarom op zo veel mogelijk biologische en eerlijke producten. Daarnaast willen onze chefs ook mooie vegetarische en vegan opties bieden.

Onze chefs koken met de seizoenen mee, zodat we onze ecologische footprint zo laag mogelijk houden. Dat betekent: een steeds wisselende menukaart en wekelijks nieuwe specials. Bekijk hier de actuele menukaart van ons biologische restaurant.

De Staatsbrigade bestaat verder uit een fantastisch team bedienend personeel, runners en afwassers. Daarnaast moeten we natuurlijk Freek & Moussa niet vergeten, zonder wie De Staat niet ieder jaar weer zou herrijzen.

Werken bij De Staat?

Wil jij werken op het mooiste stukje van het Haagse strand en onze Staatsbrigade komen versterken? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe teamplayers! Lees hier meer over onze vacatures.