© 2021 STRANDPAVILJOEN DE STAAT
© 2021 STRANDPAVILJOEN DE STAAT

Green Key Gold

Milieu

Bij De Staat doen wij er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat je inlevert op comfort en kwaliteit. Ons geheim? Door samen te werken met (vaak lokale) ondernemers en zorgvuldig geselecteerde biologisch gecertificeerde leveranciers. En door zelf verantwoord om te gaan met onze producten en het milieu zo min mogelijk te belasten. Denk bijvoorbeeld aan zuinig omgaan met energie en water of het gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Wij gaan daarin een stap verder dan de normale wet- en regelgeving. Hiervoor ontvingen we de Green Key Gold-certificering. Green Key is hét grootste duurzaamheidskeurmerk voor de toeristische en recreatieve branche in Nederland. Wij zijn super er trots op dat wij die certificering al sinds 2017 hebben.

Wisselende menukaart in ons biologische restaurant

Ons biologisch restaurant werkt samen met partners die duurzaamheid en verantwoord produceren hoog in het vaandel hebben. En onze chefs koken zo veel mogelijk met de seizoenen mee, zodat we onze ecologische footprint zo laag mogelijk houden. Dat betekent: elk seizoen een andere menukaart. Bekijk hier de actuele menukaart van ons biologische restaurant in Den Haag.

Een greep uit onze leveranciers

Van milieuvriendelijk gebrouwen bier tot verantwoord gebakken brood en biologische koffie. Je kunt bij De Staat goed genieten van producten van bijvoorbeeld:

– Grolsch
– Kornuit
– Bocca coffee
– Lindenhoff
– Brood van Menno

En er is meer. Kom eens bij ons biologische restaurant in Den Haag langs, om onze verantwoorde producten te proeven!

Diner, lunch, feestje of borrel?

Wil je De Staat afhuren voor een (zakelijk)feestje of ander evenement? Of lekker komen dineren en borrelen bij ons biologische restaurant in Den Haag? Reserveer online of bel 070 33 888 60.