ZATERDAG 01 MEI 2021
© 2021 STRANDPAVILJOEN DE STAAT
© 2021 STRANDPAVILJOEN DE STAAT

Werken bij De Staat: Staatsbrigade

Wil jij je werken in het gezelligste team op het allermooiste plekje van het Haagse strand?
Dat kan!

Join our team!
Strandpaviljoen De Staat is regelmatig op zoek naar nieuwe leden van onze Staatsbrigade: bediening, runners, bartoppers, barista’s, keukenpersoneel en afwassers. Momenteel zijn wij ook op zoek naar twee floormanagers.

Je komt te werken in het allerleukste team. Na afloop doe je gezellig samen nog een drankje en neemt nog even een verfrissende duik in zee.

Zit het strandleven jou in het bloed en heb je zin om deze zomer te komen knallen aan zee? Join the team! Ervaring is geen vereiste, wij leren je met alle liefde de kneepjes van het horeca-vak!

Solliciteren
Ben jij 16 jaar of ouder, hou je van hard werken en ben je graag op het strand? Stuur dan een mailtje naar personeel@destaat.info met een korte introductie van jezelf. Of loop overdag even bij ons binnen als je in de buurt bent en vraag naar Jimmy of Patricia

Hopelijk tot snel!

Werken bij De Staat: Floormanagers (Full-time)

Strandpaviljoen De Staat is dé plek voor levensgenieters op het Zuiderstrand in Den Haag, waar een ongedwongen en zorgeloze sfeer heerst. Voor deze fijne stek zijn wij op zoek naar twee floormanagers!
Ligt jouw hart bij de horeca en ben jij operationeel en organisatorisch sterk? Weet jij jouw team aan je te binden en ben je toe aan een next step? Dan ben jij misschien wel de manager die we zoeken!

Wat ga je doen?
In deze functie ben je een belangrijk gezicht van het bedrijf en geef je leiding door zichtbaar aanwezig te zijn op de werkvloer. Samen met de andere managers geef je dagelijkse leiding aan een groot en veelzijdig team en ben jij de vraagbaak voor medewerkers. Je motiveert, stuurt aan en helpt ze in hun ontwikkeling, zodat onze gasten de beste service krijgen en optimaal kunnen genieten van hun bezoek.
Naast het ondersteunen en aansturen van het team zul je zelf natuurlijk mee werken op de vloer, ben je medeverantwoordelijk voor voorraadbeheer, doe je bestellingen en de inkoop en zorg je er met je collega’s voor dat De Staat niet alleen voor onze gasten maar ook voor de werknemers de fijnste plek is op het strand.

Voor ons ben je de perfecte collega als je:
- Een strandmens in hart en nieren bent;
- Een natuurlijk overwicht hebt en snapt dat goed voorbeeld doet volgen;
- Fijn in de omgang bent en makkelijk benaderbaar;
- De rust bewaart in stress momenten;
- Begrijpt dat je er moet zijn op piekmomenten, dus ook ‘s avonds en in het weekend;
- Aantoonbare managementervaring hebt in de horeca;
- Graag meedenkt en niet bang bent om je uit te spreken;
- Proactief en oplossingsgericht denkt en handelt;
- Je jouw welverdiende vakantie na het seizoen plant.

Wij bieden je naast een goede en gezellige werksfeer in een superleuk team natuurlijk ook het allermooiste werkuitzicht dat je maar kan wensen!

Heb je interesse? Mail je cv met pasfoto en een korte motivatie naar: personeel@destaat.info (t.a.v. Patricia Pegels).