ZATERDAG 01 MEI 2021
© 2021 STRANDPAVILJOEN DE STAAT
© 2021 STRANDPAVILJOEN DE STAAT

Zakelijk bij de STaat

De perfecte locatie voor jouw vergadering, seminar, presentatie, teambuilding, bedrijfsfeest of congres,schitterend gelegen in het Westduin natuurpark. Waar het strand nog is zoals het hoort te zijn..

+

Groots van formaat

2 ruimtes die geheel zijn af te huren. In elke denkbare opstelling. Modulaire ruimtes met eigen faciliteiten en je wordt volledig verzorgd. Er staat geen maat op De Staat.

Het formaat van De Staat is groots. Ons paviljoen is de meest complete strandtent van de lage landen en is bijzonder geschikt voor bezoek van grotere gezelschappen.

Afgezien van het strandpaviljoen zelf beschikt De Staat over een een kleinere ruimte voor groepen tot 40 personen en een grote partytent van 220 m2 met eigen voorzieningen als bar en toilet. Deze ruimtes zijn voor personeelsfeesten, bruiloften of andersoortige evenementen geheel af te huren en maakt dat je in beslotenheid met jouw gasten privé kunt genieten van het strand van De Staat.

In overleg met het evenemententeam van De Staat kunnen we jouw feest tot in detail inrichten als het gaat om aankleding, muziek en catering. Bij De Staat bent je vrij om te kiezen en hierbij kunnen we extra opties toevoegen wanneer gewenst.

speciale wensen? Neem gerust contact met ons op, dan zorgen we er samen voor dat het een dag wordt om nooit te vergeten.