ZATERDAG 01 MEI 2021
© 2021 STRANDPAVILJOEN DE STAAT
© 2021 STRANDPAVILJOEN DE STAAT

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer: tram 12 en bus 2

Vanaf Hollands Spoor of Centraal Station neem je tram 12 (Richting Den Haag Duindorp) of bus 22 (Richting Rijswijk De Schilp). Stap uit bij het eindpunt van lijn 12 (Duindorp/ Markenseplein) en loop daar, achter het HTM-kantoortje, het pad de duinen in.Volg het pad met de bocht naar rechts, daarna rechtdoor en volg de borden Strandslag 10. De Staat vind je direct onderaan de strandslag aan je rechterhand.

De Staat bevindt zich op een kleine 500 meter loopafstand van de tramhalte. Meer informatie vind je op: 9292.nl

Eigen vervoer:

Voor navigatiesystemen: “Markenseplein, Den Haag” intoetsen.

1. Aan het eind van de Duivelandsestraat bevindt zich het eindpunt van de trams (Markenseplein). Loop daar, achter het HTM-kantoortje, het pad de duinen in.Volg het pad (Baden Powellweg) met de bocht naar rechts, daarna rechtdoor en volg de borden strandslag 10. De Staat vind je direct onderaan de strandslag aan je rechterhand.

2. Ook vanaf de Duivelandsestraat, tegenover de Pluvierstraat, loopt een pad de duinen in. Volg ook hier het pad (Baden Powellweg) met een flauwe bocht naar rechts, blijf rechtdoor lopen en volg de borden Strandslag 10. De Staat vind je direct onderaan de strandslag aan je rechterhand.

De Staat bevindt zich op een kleine 500 meter loopafstand. Vlak voor Strandslag 10 vind je aan je linkerhand een ruime fietsenstalling.

Parkeren

In de woonwijk bij De Staat (Duindorp) is een betaald parkeren zone en er geldt tussen 10.00-00.00 uur een maximum van 2 uur parkeren. Het parkeertarief is € 2,-. Iets verderop in de Vogelwijk (Laan van Poot en omliggende straten) is parkeren gratis, met 10 minuten lopen bent je dan bij De Staat. Vind hier meer over parkeren in de buurt van Strandpaviljoen De Staat.