ZATERDAG 01 MEI 2021
© 2021 STRANDPAVILJOEN DE STAAT
© 2021 STRANDPAVILJOEN DE STAAT

Trouwen bij de STaat

Altijd al gedroomd van trouwen op het strand? Bij De Staat kan het! Door de gemeente Den Haag is De Staat aangewezen als officiële trouwlocatie.

+
-

Strandpaviljoen De Staat is aangewezen als officiële trouwlocatie. Dat betekent dat je elkaar letterlijk op het strand het ja-woord kan geven op het strand. De belangrijkste dag moet goed gevierd worden. En dat kan bij ons als geen ander.

De Staat helpt mee te zorgen voor een romantische huwelijksdag zonder stress. Wij regelen net zo makkelijk de trouwceremonie, een receptie, een diner of zelfs een compleet huwelijksfeest voor u.

We hebben 2 ruimtes die geheel zijn af te huren. De ruimtes zijn geheel zelf in te richten volgens eigen wensen en eisen. Tafels en stoelen zullen we in combinatie met eigen ervaring en wensen vooraf plaatsen. Hierbij kunnen we extra opties toevoegen wanneer gewenst.

U kunt de huwelijksvoltrekking in het paviljoen laten plaatsvinden, maar u kunt er ook voor kiezen om met de voeten in het zand op het strand uw jawoord te geven.

Heeft u speciale trouwwensen? Neem gerust contact met ons op, dan zorgen we er samen voor dat het een dag wordt om nooit te vergeten.

Boek Event