© 2021 STRANDPAVILJOEN DE STAAT
© 2021 STRANDPAVILJOEN DE STAAT

BEACHSERVICE

Strandverhuur ligbedden

Zin in een dagje zorgeloos op het strand en geen zin zelf stoelen of parasols van huis mee te sjouwen? Strandpaviljoen De Staat biedt je de mogelijkheid heerlijk te genieten van zon, zee en zand. Bij onze beachservice zijn ligbedden en parasols te huur.Een van onze runners zet ze graag voor je klaar!

Strandservice

Een ijskoud drankje bestel je eenvoudig dichtbij bij onze buitenbar. Ook genieten van een heerlijke lunch of borrelhapjes op je ligbed? Bestel dan via de handige QR-code.Op alle tafels op het strand vind je een bordje met een QR-code en je tafelnummer. Maak een foto met je telefoon en je komt eenvoudig in het online menu. Klikken en bestellen maar! Onze runners komen je bestelling brengen.Op de terrassen kan je zowel via de QR-code als bij onze bediening bestellen.

Prijzen per dag:

-Ligbed € 10,-
-Parasol € 5,-
De verhuur van strandbedjes is bij mooi weer geopend van ’s morgens 8.00 tot ’s avonds 19.00 uur. Het is niet mogelijk de bedden vooraf te reserveren. Na het huren van een bed is het verplicht deze te retourneren naar de standplaats.

Cadeaubon

Is er binnenkort iemand jarig? Of zomaar iets te vieren en ben je op zoek naar een origineel cadeau? Geef dan eens een Staatsbon cadeau. De ontvanger kan zelf kiezen. Zo kan de bon besteed worden in ons restaurant maar ook gebruikt worden om een dagje lekker te genieten op het strand met onze beachservice!
De cadeaubon is verkrijgbaar vanaf € 25,- en is te koop in onze webshop.

Volleybal

Dit jaar hebben we aan de zijkant van ons paviljoen een volleybalnet geplaatst. Het net is gratis te gebruiken. Een bal is binnen bij de bar te leen (borg € 20,-).
Voor de kinderen staat er bij de ingang van De Staat een trampoline.