Voor contact met De Staat verwijzen wij je graag door naar onze inlichtingendienst. We staan je graag te woord om vragen te beantwoorden en je extra informatie te verschaffen. Route informatie vindt je hieronder

Contactformulier

SELECTEER JE AFDELING

Met welke afdeling wil je contact opnemen?Reserveringen voor dezelfde dag kunnen enkel telefonisch worden geboekt*Op strand-dagen kunnen wij de online reservering uitzetten en kan er enkel telefonisch reserveringen worden geplaatst

persoonlijke info


Interesses

Dit is niet verplicht, maar wel fijn voor ons team

Datum
Aantal Gasten

Dagdeel

Eten & Drinken

Opties

Verdere Opties

bericht


Persoonlijke gegevens
Horeca Ervaring?


functie


bericht
voeg evt cv toe
docx of pdfpersoonlijke info


Is er een datum bekend?


Details

Dit is niet verplicht, maar wel fijn voor ons team

Ceremonie bij de staat?


Benadering aantal Gasten


Dagdeel


Eten & Drinken


Opties


berichtbedankt voor de interesse in De Staat

 

Helaas verbieden Natuurbehoud en de gemeente Den Haag ons om bewegwijzering te plaatsen in de duinen, wij hopen dat u ons met de volgende informatie weet te vinden.

Route:

Google Maps

Openbaar vervoer: tram 12 en bus 22

Vanaf Hollands Spoor of Centraal Station neemt u tram 12 of bus 22, bij het eindpunt van lijn 12 (Duindorp/ Markenseplein) uitstappen en achter snackbar Melissa de duinen in lopen. Neem bij de eerste 3-splitsing de optie rechtdoor en volg de borden strandslag 10. De Staat bevindt zich op een kleine 400 meter van de tramhalte.

 

Eigen vervoer:

Voor navigatiesystemen: “Markenseplein, Den Haag” intoetsen

Uit alle richtingen: Den Haag (A12) volgen en de borden: Scheveningen Haven / Kijkduin

Bij de Utrechtse baan aan het einde links (bij het Malieveld) de Zuidhollandlaan op. Bij de stoplichten aan het einde rechts de Koningskade op. Na ± 800 meter meteen na het Hubertusviaduct rechtsaf (Let op! afslag ligt 20 meter na het viaduct). Scheveningen Haven volgen langs Madurodam, het Congrescentrum en Museon. Op de President Kennedylaan na de Texaco-pomp (links na ± 3 km) over de brug meteen naar rechts de Houtrustweg op (borden Scheveningen Haven). Houtrustweg volgen en aan het einde in de bocht links afslaan. De weg volgen en aan het einde rechts afslaan. Bij het eindpunt van tramlijn 12 (Duindorp/ Markenseplein) uitstappen en achter snackbar Melissa de duinen in lopen. Neem bij de eerste splitsing de tweede rechts en volg de borden strandslag 10. De Staat bevindt zich op een kleine 400 meter van de tramhalte.