Biologische Keuken

Ons Staatsgeheim

Goed genieten met respect voor de natuur. Dat is waarvoor De Staat zich inzet. Ons geheim? Nauwe samenwerking met lokale ondernemers en biologisch gecertificeerde leveranciers. En zelf het milieu zo min mogelijk belasten. Lees meer over onze partners en werkwijze.

Ons biologisch restaurant in Den Haag werkt samen met partners die duurzaamheid en verantwoord produceren hoog in het vaandel hebben. Dat zijn leveranciers met én zonder certificering ‘biologisch’, die aantoonbaar oog hebben voor de kwaliteit van leven van mens en dier. Op die manier kunnen we zoveel mogelijk biologische gerechten serveren en dranken schenken.

Ook zonder papiertje in ons biologisch restaurant in Den Haag
Niet al onze ‘verantwoorde’ leveranciers hebben Skal-gecertificeerde producten, de certificering waarmee ze hun producten ‘biologisch’ mogen noemen. Want hiervoor is veel papierwerk vereist en dat brengt hoge kosten met zich mee. Die niet iedere kleine ondernemer kan opbrengen.

Wij vinden het belangrijk dat die verantwoorde producten wél bij ons biologisch restaurant in Den Haag gebruikt worden. Want zo steunen we ook deze ondernemers bij hun inzet voor goed eten en drinken.

Een greep uit onze leveranciers
Van milieuvriendelijk gebrouwen bier tot verantwoord gebakken brood en biologische koffie. Je kunt bij De Staat goed genieten van producten van bijvoorbeeld:

– Grolsch
– Kornuit
– Bocca coffee
– Lindenhoff
– Lekkerbrood
– Brood van Menno

En er is meer. Kom eens bij ons biologische restaurant in Den Haag langs, om onze verantwoorde producten te proeven.

Green Key Gold

We doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat je inlevert op comfort en kwaliteit. Door samen te werken met zorgvuldig geselecteerde partners. En door zelf verantwoord om te gaan met xxx. We gaan daarin een stap verder dan de normale wet- en regelgeving. Daarvoor ontvingen we de Green Key Gold-certificering.

Wisselende menukaart in ons biologische restaurant in Den Haag
Onze chef kookt met de seizoenen mee, zodat we onze ecologische footprint zo laag mogelijk houden. Dat betekent: elk seizoen een andere menukaart. Bekijk hier de actuele menukaart van ons biologische restaurant in Den Haag.

Diner, lunch, feestje of borrel?
Wil je De Staat afhuren voor een (zakelijk)feestje of ander evenement? Of lekker komen dineren en borrelen bij ons biologische restaurant in Den Haag? Reserveer online of bel 070 33 888 60.