De Staat

van VRIJHEID

Strandpaviljoen De Staat ligt gelegen op het Zuiderstrand, ook wel beter bekent als het "Stille Strand" van Den Haag. Ontvlucht hier de drukte van de stad en kom genieten van onze prachtige locatie.

Gelegen in het Westduinpark Natura 2000-gebied heeft De Staat een beschermd natuurgebied als ingang naar het strand. Een plek waar konijnen, fazanten, vossen en Schotse Hooglanders vrij rondlopen. De Staat ligt echt, op het mooiste stukje strand.

Door de warme uitstraling voelt iedereen – jong en oud – zich vanaf het eerste moment thuis in De Staat. En we zijn gemakkelijk bereikbaar met zowel auto, fiets als openbaar vervoer.

Food
Drinks

Menu

Biologische Keuken

Strandpaviljoen De Staat streeft naar gezonde leefomstandigheden voor mens en dier. Daarom voert De Staatskeuken een zo veel mogelijk biologische kaart.

We zijn trots op onze gerechten waar wij keer op keer gasten van kunnen laten genieten. Er wordt bewust gekozen om samen te werken met leveranciers zoals De Lindenhoff, Brood van Menno en Bocca Coffee. De Staatskeuken kookt zo veel mogelijk met de seizoenen mee.

  • Friday 06 Mar 2020

Reserveren

reserveer online

of telefonisch.

+31 (0) 70 – 33 888 60.

reserveer