Trouwen

aan zee

Altijd al gedroomd van trouwen op het strand? Bij De Staat kan het! Door de gemeente Den Haag is De Staat aangewezen als officiële trouwlocatie.

Strandpaviljoen De Staat is aangewezen als officiële trouwlocatie. Dat betekent dat je elkaar letterlijk op het strand het ja-woord kan geven op het strand. De belangrijkste dag moet goed gevierd worden. En dat kan bij ons als geen ander.

De Staat helpt mee te zorgen voor een romantische huwelijksdag zonder stress. Wij regelen net zo makkelijk de trouwceremonie, een receptie, een diner of zelfs een compleet huwelijksfeest voor u.

We hebben 2 ruimtes die geheel zijn af te huren. De ruimtes zijn geheel zelf in te richten volgens eigen wensen en eisen. Tafels en stoelen zullen we in combinatie met eigen ervaring en wensen vooraf plaatsen. Hierbij kunnen we extra opties toevoegen wanneer gewenst.

U kunt de huwelijksvoltrekking in het paviljoen laten plaatsvinden, maar u kunt er ook voor kiezen om met de voeten in het zand op het strand uw jawoord te geven.

Heeft u speciale trouwwensen? Neem gerust contact met ons op, dan zorgen we er samen voor dat het een dag wordt om nooit te vergeten.

De Staat

van Verleiding

Ons strandpaviljoen is een fotogenieke locatie waarop het feest van de liefde in pure schoonheid kan worden vastgelegd.

Met uitzicht op zee en de duinen van het Westduin natuurpark in de rug is elke foto die wordt genomen er een die gezien wil worden. U kunt de fotografie van uw feest zelf regelen, maar u kunt ook gebruik maken van de fotografen uit het netwerk van De Staat. Aan deze kundige, betaalbare fotografen koppelen wij u graag.

De Staat

Eten & Drinken

Van barbecue to luxe Meergangen diner. aperatives en midnightsnacks. We doen alles om je op culinair gebied te overweldigen met de beste biologische producten.

Wet We zijn trots op Het Staatsbanket waar wij keer op keer gasten van kunnen laten genieten. Onze keuken werkt bijna uitsluitend met de beste biologische producten en samen zorgen wij ervoor dat je op jouw feest kunt genieten van een 3 gangen menu, een walking dinner of een barbecue.

Bekijk hieronder onze arrangementen

Wij helpen u graag om van uw feest een memorabele dag te maken. Als u nog vragen heeft of direct een datum wilt vastleggen, kunt u daarvoor terecht bij het event team.
Van receptie tot diner, van ceremonie tot trouwfeest met band of DJ, de Staat denkt graag met u mee om deze belangrijke dag tot een groot succes te maken. Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen in ons strandpaviljoen.

Food
Drinks

Neem contact op met het event team

Contact

persoonlijke info

Is er een datum bekend?

Details

Ceremonie bij de staat?
Benadering aantal Gasten
Dagdeel
Eten & Drinken
Opties

bericht