bedrijfsfeest

op het strand

De perfecte locatie voor jouw vergadering, seminar, presentatie, teambuilding, bedrijfsfeest of congres,schitterend gelegen in het Westduin natuurpark. Waar het strand nog is zoals het hoort te zijn..

Strandpaviljoen De Staat is de aangewezen locatie als het om zakelijke events op strand gaat. Jarenlange ervaring en expertise op meer gebieden dan noodzakelijk is. We leveren meer dan enkel een locatie.

Vrijstaand gelegen aan de grens van Scheveningen/Vogelwijk vindt u ons sfeervolle strandpaviljoen met schitterende partytent, waar alle faciliteiten aanwezig zijn om een onvergetelijk bedrijfsevent te organiseren. Of het nu gaat om een vergadering, seminar, presentatie, teambuilding, bedrijfsfeest of congres, De Staat is dé ideale plek aan zee voor al jouw bedrijfsevents!

Bedrijfsfeesten kunnen bij De Staat worden georganiseerd in alle soorten en maten. Of u nu met 20 of 1.000 gasten komt, wij staan garant voor een onvergetelijke avond. Onze partytent met een sfeervolle ambiance, is buitengewoon geschikt voor een knallend bedrijfsfeest met een band of DJ. Uiteraard bieden wij ook mogelijkheden voor een walking diner, een heerlijk biologisch buffet of een BBQ.

Groots

van Formaat

2 ruimtes die geheel zijn af te huren. In elke denkbare opstelling. Modulaire ruimtes met eigen faciliteiten en je wordt volledig verzorgd. Er staat geen maat op De Staat.

Het formaat van De Staat is groots. Ons paviljoen is de meest complete strandtent van de lage landen en is bijzonder geschikt voor bezoek van grotere gezelschappen.

Afgezien van het strandpaviljoen zelf beschikt De Staat over een een kleinere ruimte voor groepen tot 40 personen en een grote partytent van 220 m2 met eigen voorzieningen als bar en toilet. Deze ruimtes zijn voor personeelsfeesten, bruiloften of andersoortige evenementen geheel af te huren en maakt dat je in beslotenheid met jouw gasten privé kunt genieten van het strand van De Staat.

In overleg met het evenemententeam van De Staat kunnen we jouw feest tot in detail inrichten als het gaat om aankleding, muziek en catering. Bij De Staat bent je vrij om te kiezen en hierbij kunnen we extra opties toevoegen wanneer gewenst.

speciale wensen? Neem gerust contact met ons op, dan zorgen we er samen voor dat het een dag wordt om nooit te vergeten.

Food
Drinks

De Staat

Eten & Drinken

Van barbecue to luxe Meergangen diner. aperatives en midnightsnacks. We doen alles om je op culinair gebied te overweldigen met de beste biologische producten.

Wet We zijn trots op Het Staatsbanket waar wij keer op keer gasten van kunnen laten genieten. Onze keuken werkt bijna uitsluitend met de beste biologische producten en samen zorgen wij ervoor dat je op jouw feest kunt genieten van een 3 gangen menu, een walking dinner of een barbecue.

Bekijk hieronder onze arrangementen

workshops

TEAMBUILDING

Het strand is de perfecte plek voor ontspanning. Wie echter van wat lichamelijke of geestelijke inspanning houdt komt bij De Staat ook goed aan zijn trekken. Wij organiseren samen met derde workshops en activiteiten voor op het strand.

DE STAAT LEVERT

DE STAAT LEVERT

ALLE EVENT KAARTEN OP EEN RIJ.
COMPUTER VISION
DE STAAT

BORRELKAART

  • Snacks
  • Arrangementen
  • Tussendoortjes
HUMAN ROBOT INTERACTION
DE STAAT

LUNCH

  • Arrangementen
  • Broodjes
  • Warme lunch
NATURAL LANGUAGE
DE STAAT

ARRANGEMENTEN

  • Meergangen Diner
DECENTRALIZED AUTONOMOUS ORGANIZATIONS
DE STAAT

DBBQ

  • Staats BBQ
  • Biologisch
  • Verantwoord

Wij helpen je graag om van jouw feest of evenement een onvergetelijke dag te maken.

Dank voor de goede verzorging van het AC-feest afgelopen donderdag. Iedereen vond het top.

M.P. - Den Haag

Het bedrijfsfeest bij De Staat was geweldig, het is het gesprek van de dag!! Ontzettend bedankt voor alle goede zorgen, jullie hebben een geweldige locatie en top personeel!

V.G. - Den Haag

Het was een top evenement. Wij hebben het erg naar onze zin gehad en zijn jullie dankbaar voor de gastvrijheid en flexibiliteit. Tot een volgende keer!

War Child – Amsterdam

Thank you so very much for the great venue and the amazing food. We will most certainly make use of you in the future again when we are considering party venues.

D.N. – Rotterdam

We hebben een goede vergadersessie gehad en jullie verzorging heeft daar zeker aan bijgedragen.

C.L. - Den Haag

Het was een zeer geslaagde workshop. Het weer, de geschikte ruimte en de fijne sfeer en bediening maakten het mede tot een succes.

G.J.v.L. - Den Haag

Contact

neem contact op

persoonlijke info


Interesses

Dit is niet verplicht, maar wel fijn voor ons team

Datum
Aantal Gasten

Dagdeel

Eten & Drinken

Opties

Verdere Opties

bericht